Leerzame rijles Amsterdam-oost

Op zoek naar een leerzame rijles Amsterdam-oost. Ga dan naar Rijschool Ed Ishak voor de leerzaamste rijlessen.

Rijles Amsterdam-oost

Je wilt je rijbewijs halen maar je hebt nog geen geschikte rijschool gevonden. Neem dan een proefles bij Rijschool Ed Ishak. Rijschool Ed ishak heeft al meer dan 30 jaar ervaring in rijschoolbranche.  Dus als je een rijschool zoekt in de omgeving van Amsterdam-oost die ook nog eens veel ervaring heeft is Rijschool Ed Ishak zeker aan te raden

Mijn ervaring

2 jaar geleden heb ik gelest bij Rijschool Ed Ishak. Het is een super fijne rijschool. Ze doen er alles aan om er voor te zorgen dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. De prijs van de rijschool is ook zeker goed want je betaal zeker niet teveel. Zelf had ik het goedkope pakket genomen met 25 lessen. De 25 lessen heb ik geeneens nodig gehad. Door de goede lessen van Rijschool Ed Ishak had ik mijn rijbewijs al naar 23 maanden.

Contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd in de Rijschool Ed Ishak en wilt u een proefles inplannen of meer informatie over de rijschool vragen? Dat kan. U kunt altijd bellen naar 06 504 455 62.

Geef een reactie