op zoek naar Autoverhuur Aalsmeer?

Autoverhuur Aalsmeer

Bent u op zoek naar Autoverhuur Aalsmeer? Neemt u dan contact op met Garage van Enzo. Wat kunt u verwachten van Garage van Enzo? Wat u kunt verwachten is personeel dat heel erg klantvriendelijk is, u helpt bij het zoeken van een auto die u wilt verhuren en dat heel erg vakkundig is en altijd de beste oplossing voor u zoekt. U kunt altijd even langs komen om te kijken of u het wat vind of niet.

Mijn ervaring met Garage van Enzo

Mijn ervaring met Garage van Enzo is heel erg positief. Ik wou voor 3 weken terug een auto huren in Aalsmeer. Toen ik daar was kwam er gelijk heel erg vriendelijk personeel wat echt hun best deed om ons te helpen met onze keuze te maken. Waardoor wij al vrij snel uit kwamen bij een mooie auto die ook betaalbaar was om 1 week lang te huren. De auto was helemaal goed en het bedrijf hield zich ook aan de afspraken. Als ik nog een keer een auto moet huren ga ik zeker weer hierheen. Ik raad dit vooral aan voor mensen die hun auto noodgedwongen moeten missen en dan tijdelijk een andere nodig heeft.  

Geef een reactie